Service

Reiniging service: bij u of bij ons

Laserclean kent als geen ander de grilligheid van de grafische industrie. Drukpersen moeten draaien en het reinigen van de walsen vergt daarom goede afstemming en planning. Wij denken met u mee. Met onze service truck(s) reinigen wij de walsen bij u voor de deur of zelfs in de machine, zodat u direct na reiniging weer over de walsen beschikt. Lange dagen of werken in het weekend is bij ons normaal om uw downtime te minimaliseren. Last-minute opdrachten voeren wij met hetzelfde plezier en dezelfde aandacht uit als vooraf gereserveerde opdrachten.

Bedrijven die de walsen een paar dagen kunnen missen (en makkelijk kunnen demonteren) kunnen voordelig gebruik maken van onze reiniging service in Alphen aan den Rijn. U zorgt voor degelijke verpakking en verzekerde verzending, wij voor de rest. Voor buitenlandse klanten kunnen wij naar wens transport regelen via een exclusieve internationale transport partner.

Vragen over service, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Bel of mail, wij helpen u graag verder. 

ALCS-2500 Inline

Laser reiniging bij uw bedrijf

Ingebouwde rasterwalsen kunnen met een mobiele laser installatie gereinigd worden. Dit bespaart u kostbare tijd en voorkomt beschadiging bij (de)montage. Ook is het mogelijk dat wij uw walsen in onze speciaal ingerichte service truck reinigen. Laserclean reinigt keramische walsen voor en in alle typen drukpersen.

ALCS-2500 Inline

Uw walsen opsturen voor reiniging

Alle soorten keramische- en chroomwalsen kunnen offline gereinigd worden. Het is niet nodig om tandwielen en lagers te demonteren. Omdat wij sneller kunnen reinigen zonder tijdsverlies van transport en het in gereedheid brengen van de lasermachine, is reinigen in onze werkplaats goedkoper dan bij u voor de deur.