Totaalleverancier voor laser reiniging van rasterwalsen

Laserclean is een innovatieve en op de toekomstgerichte firma. Wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen van oppervlakten met laser sinds 1994 en sinds 2003 de keuze gemaakt uitsluitend te focussen op het reinigen van keramische rasterwalsen die gebruikt worden in de karton-, flexo-, etiketten-, en offset industrie.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij met alle omstandigheden en eisen uit deze branche bekend en vertrouwd. We practise what we preach: we ontwerpen, produceren en gebruiken onze laser machines dan ook in eigen beheer. Wij gebruiken de kennis die we opdoen in de praktijk en zijn als geen ander in staat de beste, snelste, lichtste, en meest gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren.

Laser reiniging bieden wij als service aan in geheel Europa met onze eigen service truck(s). Ook is er de mogelijkheid walsen voor reiniging op te sturen naar onze locatie in Alphen aan den Rijn.

Het verkopen van laser reiniging machines doen wij wereldwijd. Ineen groeiend aantal landen zijn wij vertegenwoordigd door Sales Partners, veelal tot stand gekomen door onze samenwerking met rasterwalsenfabrikant Zecher. Daarnaast nemen wij regelmatig deel aan internationale vakbeurzen als de DRUPA, ICE en LABELEXPO.

Onze ondernemersfilosofie is gebaseerd op het inleven in de situatie van de klant, flexibel te reageren en ons te houden aan gemaakte afspraken.

Product portfolio
LaserClean Advantages

Samenwerking met ZECHER

As an innovative manufacturer, Zecher produces engraved anilox rollers and sleeves for your individual print application. Since long Zecher works intensively with all well-known machine manufacturers and end users from the fields of flexible packaging, label printing, offset printing, coating and corrugated cardboard printing and are therefore well established in the industry.

When it comes to obtaining optimum printing results, anilox rollers need to be adapted to your individual circumstances, as this is the only way to get the best out of your printing process while at the same time reducing your costs. It is for this reason that Zecher offers a wide range of anilox roller solutions that are customized in order to meet your requirements.

Want to know more about Zecher? Visit the website www.zecher.com.

ZECHER logo
Zecher company brochure

Ons team

Martin
Martin de Wit is oprichter en eigenaar van LaserClean. Zijn enorme kennis en ervaring op het gebied van laser reiniging, in combinatie met wereldwijde acceptatie van laser reiniging als voorkeursmethode voor reiniging van rasterwalsen, hebben de laatste jaren geresulteerd in een groeispurt van het bedrijf. Met passie en ambitie werkt Martin aan een toekomst waarin drukkerijen steeds sneller, effectiever en goedkoper kunnen reinigen met behulp van zijn innovatieve machines.
Christiaan
Christiaan is de laser technicus en het technisch genie van LaserClean. Zijn grote kennis en kunde van laser techniek en machinebouw zijn de basis van het ontwerp en productie van iedere machine die LaserClean op de markt brengt. Christiaan werkt aan meerdere projecten via Exspectrum (www.exspectrum.com).
Lennart
Lennart Duijvelaar is als Business Developer voor LaserClean werkzaam. Zijn jarenlange ervaring als internationaal ondernemer, investeerder en manager helpt LaserClean bij het verwezenlijken van haar ambitie om wereldwijd machines te verkopen, het internationale netwerk van service providers te vergroten en de eigen service organisatie uit te breiden in Europa.