Totaalleverancier voor laser reiniging van rasterwalsen

Laserclean is een innovatieve en op de toekomst gerichte firma. Wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen van oppervlakten met laser sinds 1994 en sinds 2003 de keuze gemaakt uitsluitend te focussen op het reinigen van keramische rasterwalsen die gebruikt worden in de karton-, flexo-, etiketten-, en offset industrie.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij met alle omstandigheden en eisen uit de branche bekend en vertrouwd. We practise what we preach: we ontwerpen, produceren en gebruiken onze laser machines dan ook in eigen beheer. Wij gebruiken de kennis die we opdoen in de praktijk en zijn als geen ander in staat de beste, snelste, lichtste, en meest gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren.

Laser reiniging bieden wij als service aan in geheel Europa  met onze eigen service truck(s). Ook is er de mogelijkheid walsen voor reiniging op te sturen naar onze locatie in Alphen aan den Rijn.

Het verkopen van laser reiniging machines doen wij wereldwijd. In een groot aantal landen zijn wij vertegenwoordigd door Sales Partners. Daarnaast nemen wij regelmatig deel aan internationale vakbeurzen als de DRUPA, ICE en LABELEXPO.

Onze ondernemersfilosofie is gebaseerd op het inleven in de situatie van de klant, flexibel te reageren en ons te houden aan gemaakte afspraken.

Bekijk hier ons product portfolio

Bekijk hier onze voordelen

Ons team

Martin
Martin de Wit is oprichter en eigenaar van LaserClean. Zijn enorme kennis en ervaring op het gebied van laser reiniging, in combinatie met wereldwijde acceptatie van laser reiniging als voorkeursmethode voor reiniging van rasterwalsen, hebben de laatste jaren geresulteerd in een groeispurt van het bedrijf. Met passie en ambitie werkt Martin aan een toekomst waarin drukkerijen steeds sneller, effectiever en goedkoper kunnen reinigen met behulp van zijn innovatieve machines.
Christiaan
Christiaan is de laser technicus en het technisch genie van LaserClean. Zijn grote kennis en kunde van laser techniek en machinebouw zijn de basis van het ontwerp en productie van iedere machine die LaserClean op de markt brengt. Christiaan werkt aan meerdere projecten via Exspectrum (www.exspectrum.com).
Joost
Joost Molenaar is als Product Engineer voor LaserClean werkzaam. Zijn ervaring in de werktuigbouwkunde helpt LaserClean bij het verwezenlijken van haar ambitie om wereldwijd machines te verkopen, het productieproces te optimaliseren en de machines alsmaar te verbeteren.
Frank
Frank levert de vertrouwde service naar onze vast Laserclean service klanten. Hij zorgt ervoor dat klanten weer snel gebruik kunnen maken van hun walsen als deze gereinigd moeten worden.
Productiepartners
Naast onze vaste krachten werken wij met veel vertrouwde partners in het binnen- en buitenland om onze onderdelen te leveren. Dit zijn vaak partners waar we al jaren mee samen werken en waar wij een hechte band mee op hebben gebouwd.