Over ons2018-11-15T21:18:56+00:00

Totaalleverancier voor laser reiniging van rasterwalsen

Laserclean is een innovatieve en op de toekomstgerichte firma. Wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen van oppervlakten met laser sinds 1994 en sinds 2003 de keuze gemaakt uitsluitend te focussen op het reinigen van keramische rasterwalsen die gebruikt worden in de karton-, flexo-, etiketten-, en offset industrie.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij met alle omstandigheden en eisen uit deze branche bekend en vertrouwd. We practise what we preach: we ontwerpen, produceren en gebruiken onze laser machines dan ook in eigen beheer. Wij gebruiken de kennis die we opdoen in de praktijk en zijn als geen ander in staat de beste, snelste, lichtste, en meest gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren.

Laser reiniging bieden wij als service aan in geheel Europa met onze eigen service truck(s). Ook is er de mogelijkheid walsen voor reiniging op te sturen naar onze locatie in Alphen aan den Rijn.

Het verkopen van laser reiniging machines doen wij wereldwijd. In sommige landen, waaronder Japan en Zuid-Korea, heeft Laserclean een exclusieve handelsagent. Op internationale vakbeurzen als de DRUPA en SUPERCORRexpo vertegenwoordigen wij Laserclean als enige producent van mobiele laser units, de ALCS 2500, en producent van statische laser reiniging machines: de ALCS serie S.

Onze ondernemersfilosofie is gebaseerd op het inleven in de situatie van de klant, flexibel te reageren en ons te houden aan gemaakte afspraken.

Ons team

Martin
Martin
Martin de Wit is oprichter en eigenaar van Laserclean. Zijn enorme kennis en ervaring op het gebied van laser reiniging, in combinatie met wereldwijde acceptatie van laser reiniging als voorkeursmethode voor reiniging van rasterwalsen, hebben de laatste jaren geresulteerd in een groeispurt van het bedrijf. Met passie en ambitie werkt Martin aan een toekomst waarin drukkerijen steeds sneller, effectiever en goedkoper kunnen reinigen met behulp van zijn innovatieve machines.
Lennart
Lennart Duijvelaar is als Business Developer voor Laserclean werkzaam. Zijn jarenlange ervaring als internationaal ondernemer, investeerder en manager helpt Laserclean bij het verwezenlijken van haar ambitie om wereldwijd machines te verkopen, het internationale netwerk van service providers te vergroten en de eigen service organisatie uit te breiden in Europa.
Ric
Ric Blokker is bij Laserclean werkzaam als service technicus. Zijn allround technische bekwaamheid en drive om iedere service klus perfect uit te voeren zorgen voor tevreden klanten en een snelgroeiende internationale klantenkring.